Hoppa till sidans innehåll

Oavgjort mot Påryd

09 AUG 2016 10:34
IFK inledde höstsäsongens spel i sydöstra fyran med att spela oavgjort 1-1 borta mot IFK Påryd i en jämn och spännande match.
  • Skapad: 09 AUG 2016 10:34

Trots att blåvitt saknade flera ordinarie spelare svarade laget för en riktigt härlig kämpainsats, och visade både spelglädje och en härlig inställning. Flera av de unga spelarna gjorde utmärkta insatser, vilket bådar gott för framtiden.....

Hemmalaget inledde starkt och satte press på IFK genom att skapa flera hörnor. På en av dessa kom 1-0 efter cirka 20 minuters spel. IFK jämnade ut spelet efterhand, och i 42:a minuten dribblade sig Valon Seferi igenom och blev fälld i straffområdet. Den efterföljande straffen satte Valon själv säkert i nät. 1-1 i paus.

Även i inledningen av andra halvlek satte Påryd hård press på IFK. Några direkta målchanser skapade dock inte hemmalaget utan IFK-försvaret höll säkert undan. När en kvart återstod drabbades IFK av en utvisning, och man trodde på en anstormning av Påryd. Så blev det inte utan i stället skapade IFK två fina frilägen som dock räddades av Påryd-målvakten. Dessutom var det ytterst nära att IFK fått ytterligare en straff när Valon Seferi än en gång fälldes i straffområdet.

Men trots allt var IFK nöjda med en poäng, och nu gäller det att ta med sig samma inställning i fortsättningen. Extra beröm till de unga spelarna Gremasion Goitom, Jwan Mardini, Dexter Karlsson och Alex Kinnander.

På fredag 12/8 blir det ny bortamatch på Öland mot Mörbylånga GIF

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info