Hoppa till sidans innehåll

Nära poäng mot serietrean

22 AUG 2016 10:58
IFK var nära att knipa en poäng mot serietrean Trekantens IF när lagen möttes på Arena Oskarshamn. Trots tre kvitteringar av blåvitt vann till slut gästerna med 3-4.
  • Skapad: 22 AUG 2016 10:58

Det blev en målrik och underhållande match när IFK tog emot serietrean Trekantens IF på Arena Oskarshmn. Trots att IFK kvitterade tre gånger blev det gästerna som drog det längsta strået och vann med 3-4 (2-2), och segerskytt för Trekanten blev förre IFK-aren Jimmy Gullqvist som skarvade in 3-4-målet en kvart före full tid.

Gästerna tog ledningen efter cirka tio minuter. Några minuter senare kvitterade Valon Seferi. Trekanten återtog ledningen i mitten på halvleken, men Henrik Karlsson kvitterade med en snygg nick. 2-2 i paus.

En kvart in på andra halvlek tog gästerna ledningen för tredje gången, men än en gång kvitterade IFK genom Henrik Karlsson denna gång med en perfekt nick via ribban i mål. Men en kvart före slutsignalen avgjorde Trekanten som nämnts genom Jimmy Gullqvist.

Det unga IFK-laget svarade för en fullt godkänd insats, men förlorade ytterligare en gång hedersamt. Tyvärr drabbades laget av svår jobspost, då duktige forwarden Simon Johansson slet av hälsenan och är borta för resten av säsongen-

Nästa match spelas på lördag 27/8 kl 14.00 borta mot Runsten/Möckleby IF,

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info