Hoppa till sidans innehåll

U-seger mot Gullringen

26 SEP 2017 10:40
IFK avslutade seriespelet i Utvecklingsserien NÖ A på bästa tänkbara sätt. Bortamatchen mot Gullringens GIF vanns med hela 6-1 efter 1-1 i paus.
  • Skapad: 26 SEP 2017 10:40

Det innebär att IFK gick upp på tredje plats i den tuffa A-serien. Som vanligt avgjorde de blåvita grabbarna matchen i andra halvlek. Efter en jämn första halvlek som slutade 1-1 trampade IFK-arna gasen i botten efter paus, och tryckte in fem bollar bakom hemmamålvakten.

Gullringen tog ledningen efter cirka en kvart, men innan pausvilan kvitterade Dexter Karlsson på nick. Dexter svarade även för 1-2 två minuter in på andra halvlek. I 59:e och 60:e minuten avgjordes matchen definitivt då först Valon Seferi gjorde 1-3 och därefter Alex Kinnander 1-4.

I 69:e minuten ökade Valon Seferi på till 1-5 med ett riktigt drömmål, ett fint anfall som avslutades med ett volleyskott (enligt tränare Hällblad det snyggaste mål han sett). Habib Askar fastställde slutresultatet 1-6 i 86:e minuten.

Tränaren Peter Hällblad var synnerligen nöjd med samtliga spelares insats och härliga inställning. IFK har svarat för en fullt godkänd insats i serien, som inleddes med fem raka förluster, men som därefter resulterat i fem vinster, en oavgjord och en förlust (mot seriesegrande Vimmerby).

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info