Hoppa till sidans innehåll

Storseger för B-laget

17 SEP 2014 09:55
Det blev klar seger för IFK i Östra reserv A i matchen på Arena Oskarshamn mot Blomstermåla IK. Blåvitt vann med hela 8-1 efter 3-0 i paus.
  • Skapad: 17 SEP 2014 09:55

Som framgår av resultatet var det stor dominans för Kamraterna. Gästande Blomstermåla skall dock ha heder av att man hela tiden försökte spela fotboll och inte tog till några ojusta metoder för att stoppa IFK-arna i sin framfart.

 

I början av matchen var emellertid spelet ganska jämnt men efterhand tog IFK över mer och mer. Innan halvtidsvilan gjorde först Erland Gandskog 1-0, och sedan spädde Hampus Savolainen på med både 2-0 och 3-0.

 

Efter paus ökade IFK-dominansen i takt med att gästerna tröttnade. På mindre än tjugo minuter ökade Erland Gandskog och Anton Saveteg på med två mål vardera till 7-0 innan gästerna reducerade. Erland Gandskog fastställde sedan slutresultatet 8-1.

 

Hela IFK:s lag är värt en eloge för en bra match och härlig inställning. Det bevisar än en gång hur viktigt det är med rätt inställning både på och utanför planen. När man har respekt för varandra och har roligt tillsammans blir det betydligt bättre resultat......,

 

Sista matchen för IFK i B-lagsserien spelas på söndag i Fårbo mot AFC.

 

 

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info