Hoppa till sidans innehåll

Storförlust i Kalmar

21 AUG 2015 10:22
Den viktiga bortamatchen i Kalmar mot Ängö BK slutade med stor förlust för IFK. Hemmalaget vann med klara 6-0 efter tre mål i vardera halvleken.
  • Skapad: 21 AUG 2015 10:22

Tyvärr saknas fortfarande flera viktiga spelare i IFK:s lag, och när Ängö BK ställde upp med sitt bästa lag för säsongen kunde det bara sluta på ett sätt.

 

Hemmalaget dominerade matchen på Fredriksskans B-plan, och resultatet är inte mycket att säga om även om det blev några enkla mål på slutet.

 

Annars var matchen i mållös under första halvtimmen, och både 2-0 och 3-0 kom precis innan halvtidsvilan. Däremellan gick IFK miste om en solklar straff, vilket även hemmaspelarna höll med om.....men det hade säkerligen inte gjort någon skillnad på slutresultatet.

 

I andra halvlek blev spelet jämnare. Blåvitt fick lite mer att säga till om. 4-0 kom i mitten på andra halvlek, och sedan blev det två lite väl enkla mål till Ängö i slutminuterna.

 

Ett extra plus i IFK:s lag till vänsterbacken Erik Lampe, som kämpade idogt matchen igenom. Annars är det bara att hoppas att Kamraterna får tillbaka en del spelare till den viktiga hemmamatchen mot Runsten/Möckleby lördag 29 augusti.

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info