Hoppa till sidans innehåll

Snöplig poängförlust elitfyran!

17 MAJ 2015 10:50
IFK var ytterst nära tre viktiga poäng i eliltfyran i den viktiga hemmamatchen mot kalmarlaget Ängö BK. Ledningen med 2-1 in i övertid förbyttes dock till en snöplig kvittering i matchens sista anfall.
  • Skapad: 17 MAJ 2015 10:50

Ängö gjorde mål även i matchens första anfall, vilket innebar att de både inledde och avslutade matchen med mål i matchens första och sista anfall. Gästerna hade efter sitt snabba 0-1-mål hårt tryck mot IFK, och det var Otto Petersson som med flera kanonparader räddade kvar blåvitt i matchen.

 

Efterhand jobbade sig IFK in i matchen mer och mer, och efter en halvtimmes spel kom också kvitteringen mycket snyggt genom Idris Eliassi.

 

Efter paus inledde blåvitt ganska förtroendeingivande. Efter cirka tio minuter tog sig Eric Bengtsson igenom och drog på ett hårt skott, och påpassligt höll sig Idris Eliassi framme och nickade in returen i nät och 2-1 till IFK var ett faktum. Ett resultat som var omöjligt att förutspå efter första kvarten.

 

Därefter spelade IFK ganska säkert och organiserat och det såg ut som om det skulle bli en trepoängare, men så kom den olyckliga kvitteringen på övertid, och den förekom dessutom av en felaktigt blåst hörna......men sådant brukar jämna ut sig i längden.

 

I IFK gjorde som nämnts Otto Petersson en stormatch i målet. Stort plus även till tvåmålsskytten Idris Eliassi och slitvarigen på mittfältet Sebastian Karlsson. Men en stor eloge till hela laget för en bra kämpainsats. Nämnas kan också att nyförvärvet Ako Eliassi från Kalmar AIK gjorde debut och skötte sig bra.

 

På lördag 23/5 spelar IFK nästa borta på Öland mot Runsten/Möckleby.

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info