Hoppa till sidans innehåll

Sju nya spelare klara för IFK

16 DEC 2014 09:55
När frimånaden nu är över står det klart att sju nya spelare är klara för blåvitt. I dagsläget har IFK även tappat tre spelare.
  • Skapad: 16 DEC 2014 09:55

Duktiga Mönsterås-trion Johan Lagström, Idris Eliassi och Sebastian Karlsson har skrivit på för IFK och är spelklara inom en vecka. Den sistnämnde gör därmed sin tredje sejour för Kamraterna.

 

Dessutom återvänder Andreas Ekström till IFK efter en kort sejour i BB 2001. Ytterligare nyförvärv är Nam Dinh, AFC, Andreas LIdberg, Krokstorp, samt Anton Johannesson, Rödsle.

 

Förhoppningsvis kommer även Sebastian Norén att göra come-back efter sin knäskada.

 

På förlustsidan finns Jim Halvorsen som flyttat till Kalmar, och skall spela för nyblivna div-3-laget Kalmar AIK. Andreas Brynsäther återvänder till AFC. Hampus Savolainen är tillbakaskriven till OAIK efter lånet eftersom han har ett år kvar på kontraktet med svartvitt.

 

Osäkra är ännu David Pettersson och Jakob Rydberg, som båda lämnar besked i januari, men det råder inga tvivel om att det är spelare som IFK vill ha kvar i föreningen.

 

Truppen tränar i morgon onsdag 17/12 kl 20.00 i Elajohallen, och sedan blir det två träningar söndagarna 28/12 och 4/1 i Sporthallen innan det är dags för Trettondagscupen i Sporthallen tisdagen den 6/1.

 

Därefter drar träningarna i gång på allvar måndagar och onsdagar på Ernemars konstgräsplan samt fysträning på torsdagar i Norra Skolan under ledning av Karolina Svensson.

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info