Hoppa till sidans innehåll

Revansch mot Högsby

12 AUG 2014 10:14
IFK tog revansch för A-lagets förlust mot Högsby när de båda lagen möttes på nytt i B-lagsserien östra AB. Blåvitt vann med klara 4-1 efter 1-1 i paus.
  • Skapad: 12 AUG 2014 10:14

Matchen mellan de båda lagens B-lag spelades på Arena Oskarshamn, och dominerades helt av hemmalaget, som var på ett strålande spelhumör denna kväll. Trots tidig ledning för gästerna förde IFK spelet matchen igenom med ett utmärkt och tempostarkt passningsspel som helt tog udden av Högsby.

 

Kvitteringen kom i mitten på första halvlek genom Kardo Betkari efter att han blivit frispelad av Andreas Brynsäther. 1-1 stod sig halvleken ut men IFK borde haft ledningen med ett par mål.

 

Utdelningen kom i stället i andra halvlek. David Pettersson sköt mycket snyggt in 2-1 efter cirka tio minuter och strax efter ökade Kardo Betkari till 3-1 framspelad av Erland Gandskog. Slutresultatet 4-1 fastställdes av Kardo Betkari, som därmed blev tremålsskytt.

 

Hela IFK:s lag är värt en eloge för en väl genomförd match. Än en gång bevisades att med rätt inställning blir det betydligt roligare och effektivare att spela fotboll.

 

 

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info