Hoppa till sidans innehåll

Oavgjort mot Runsten/Möckleby

31 AUG 2015 10:19
Det blev delad pott i den viktiga matchen på Arena Oskarshamn mellan IFK och gästande Runsten/Möckleby. Slutresultatet blev 1-1 (0-1).
  • Skapad: 31 AUG 2015 10:19

IFK hade behövt alla tre poängen för att riktigt kunna haka på i botttenstriden av serien. Givetvis finns fortfarande chansen till nytt kontrakt, men då krävs nog åtminstone tre segrar på de fem återstående matcherna.....

 

Kamraterna låg närmast segern i matchen mot Runsten/Möckleby, som på intet sätt var något märkvärdigt lag. IFK var det spelförande laget, men gästernas långa bollar var hela tiden farliga.

 

Ölänningarna tog ledningen sedan laget snabbt ställt om efter att IFK tappat bollen på mittfältet. 0-1 stid sig halvleken ut.

 

Efter paus tog IFK över spelet mer och mer, och till slut kom kvitteringen i 78:e minuten. Henrik Karlsson tog sig fram på högerkanten och slog ett perfekt inlägg som Jimmy Gullqvist klackade i mål.

 

Viljan och intställningen var det inget fel på denna gången hos de blåvita spelarna. Allra bäst kämpade Henrik Karlsson, som var mittfältets dominant. Även målvakten Tom Lagneteg-Nilsson gjorde några fina räddningar på slutet när gästerna ändå pressade på sedan IFK:s Valon Seferi horribelt blivit utvisad sedan av krokat ihop med en av gästernas försvarare.

 

På lördag 5/9 har IFK nästa match borta mot formstarka Lindås/Långasjö.

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info