Hoppa till sidans innehåll

IFK vann dramatisk match

19 JUN 2017 09:53
I en oerhört dramatisk och spännande match avgjorde IFK i slutminuterna och besegrade SSG IF på Öland med 4-3. Blåvitts fjärde raka seger....
  • Skapad: 19 JUN 2017 09:53

För att ta det från början så inledde hemmalaget i ett rasande tempo, och IFK-arna hängde inte alls med i det höga tempot. Efter både stolp- och ribbskott tog SSG ledningen efter en kvart på straff. Några minuter senare blev det även 2-0, och resultatet kunde varit det dubbla....

Efter en halvtimme fick så Valon Seferi på ett långskott från 40 meter som mycket snyggt seglade över hemmamålvakten som stod för långt ut placerad. Smart! Innan paus lyckades också Jonas Saari kvittera efter framspelning av Valon Seferi. 2-2 i paus kändes bra men inte rättvist.

I andra halvlek fick IFK bättre grepp om matchen och var det spelförande laget, som också hade flest målchanser. Men tio minuter före full tid kom SSG upp i en kontring och satte dit 3-2. Snöpligt i det läget av matchen.

IFK gav inte upp utan kämpade förtrutet vidare, vilket till slut skulle ge utdelning. I 89:e minuten dribblade Valon Seferi mycket kallt förbi några hemmaförsvarare och satte säkert in 3-3. Men det var inte slut med det. I anfalllet efter fick Valon på en riktig kanon på vollery i krysset, och hela IFK-staben med både spelare och ledare fick glädjefnatt!!!

En otroligt viktigt IFK-seger och laget närmar sig nu toppstriden. Hela laget visade upp en härlig vilja och framförallt moral, detta gäller både spelare och ledare. Ett extra plus måste dock ges till Valon Seferi för tre otroligt snygga mål och dessutom en framspelning.

IFK avslutar nu vårsäsongen med två hemmamatcher. På tisdag 27/6 kl 19.00 mot Blomstermåla IK och sedan på söndag 2/7 kl 15.00 mot Timmernabbens IF.

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info