Hoppa till sidans innehåll

Första vinsten för U-laget

03 MAJ 2016 09:35
IFK:s U-lag vann sin första match för säsongen i Utvecklingsserien NÖ A genom att besegra Storebro IF på Arena Oskarshamn med 4-3 efter 4-2 i paus.
  • Skapad: 03 MAJ 2016 09:35

Det unga IFK-laget gjorde en mycket bra match och borde vunnit betydligt större med tanke på både spelövertag och målchanser. Stundtals visade de blåvita grabbarna upp ett synnerligen passningssäkert och tekniskt spel.

 

Gästande Storebro tog dock ledningen redan i matchens första minut efter ett långskott. Därefter var det IFK för hela slanten. Mohammed Alkadour kvitterade till 1-1 framspelad av Valon Seferi. Därefter gjorde Mohamed Nori 2-1 och strax efter stänkte Dexter Karlsson in 3-1 återigen med framspelning från Valon Seferi. Sedan gjorde Valon själv 4-1 med ett mäktigt långskott. Strax innan paus reducerade gästerna till 4-2.

 

Även i andra halvlek fortsatte IFK-dominansen. Men tyvärr missades den ena målchansen efter den andra, och i stället blev det ytterligare en reducering. Men 4-3 stod sig tiden ut och det blev en välförtjänt seger för IFK.

 

Nästa match spelas på söndag 8/5 i Gamleby mot Tjust FF.

 

 

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info