Hoppa till sidans innehåll
Foto: Roger Ljung

Förlust mot Alstermo

09 JUN 2014 10:42
Efter två övertygande segrar i följd blev det bakslag för IFK hemma mot Alstermo IF i elitfyran. Efter en mållös första halvlek vann gästerna med 0-2.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:19

Det blev en ganska händelsefattig match i solskenet på Arena Oskarshamn. Inget av lagen lyckades skapa några större målchanser, och det var ganska rättvist med en mållös första halvlek.

 

Andra halvleken inleddes med en bra IFK-chans genom Victor Ivarsson, som tyvärr blev resultatlös. I stället kontrade gästerna och rutinerade Peter Ivarsson gjorde bort IFK-försvaret och satte in 0-1. Givetvis ett mycket viktigt psykologiskt mål.

 

IFK försökte flytta fram positionerna, men en ny kontring resulterade i utvisning, och än tyngre för blåvitt. Detta var sjätte utvisningen för IFK, och det håller givetvis inte i längden. 0-2 kom efter hörna en kvart full tid.

 

Några minuter senare borde IFK haft straff då Sebastian Johansson drogs ner innanför straffområdet, men domarna dömde i stället frispark utanför straffområdet fastän hela Arena Oskarshamn såg att det var innanför.....

 

IFK kom tyvärr inte upp till samma standard som i de senaste matcherna. Dock ett extra plus till Erik Lampe i backlinjen. Nu gäller det att ta nya tag i bortamatchen mot Blomstermåla på torsdag 12/6.

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info