Hoppa till sidans innehåll

Division-2-lag gästar IFK

19 MAJ 2014 14:29
I morgon tisdag 20/5 kl 19.00 gästar division-2-laget Lindsdals IF Arena Oskarshamn för att möta IFK i Hyundai Cup (Smålandscupen).
  • Skapad: 19 MAJ 2014 14:29

I motsvarade omgång i fjol ställdes IFK mot lokalkonkurrenten OAIK i cupen. Då gjorde blåvitt en utmärkt match, och pressade OAIK till en tuff match som till sist slutade 2-3.

 

Förhoppningsvis kan IFK även denna gång tända till när man möter ett lag som spelar i högre divisioner. Blåvitt har ju inte inlett seriespelet i elitfyran speciellt övertygande med endast en poäng på fem matcher. Nu kan dock laget spela helt utan press, vilket förhoppningsvis kan göra att det lossnar.....

 

Lindsdal har inte heller övertygat i seriespelet än så länge, men laget har många sevärda spelare, och borde kunna avancera åtminstone till övre halvan av tvåans serietabell. Det finns många sevärda spelare i laget. Man har aviserat ordinarie laguppställning, så vi kan hoppas på attraktiv fotboll och att hemmalaget kan bjuda på bra motstånd.

 

I fredags spelade Lindsdal lokalderby mot IFK Berga inför över 2.500 åskådare på Guldfågeln Arena och förlorade med 1-4. Förmodligen få vi därför se ett ordentligt heltaggat och revanschsuget Lindsdal på Arena Oskarshamn.

 

Matchen ingår i cupens tredje omgång. Hyundai Cup är också kvalificering till Svenska Cupen.

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info