Hoppa till sidans innehåll

Andra raka segern!

24 JUN 2015 10:36
Det blev andra raka segern för IFK i bortamatchen mot Växjö BK i elitfyran. Resultatet blev 3-0 efter 1-0 i paus.
  • Skapad: 24 JUN 2015 10:36

Det har ljusnat betydligt för blåvitt i elitfyran efter två stabila vinster. Senast i bortamatchen mot Växjö BK. Kamraterna vann med klara 3-0 efter en homogen insats och bra inställning hos alla spelarna.

 

Första halvlekens enda mål gjordes av Valon Seferi i 27:e minuten efter förarbete av Eric Bengtsson och Fredrik Lindh. Valon har blivit en riktig injekiton i anfallet hos IFK, och han har svarat för fyra mål på de tre senaste matcherna.

 

En kvart in på andra halvlek spädde Jimmy Gullqvist på med det viktiga 2-0-målet framspelad av Eric Bengtsson. Jimmy är därmed delad etta i seriens skytteliga. Amar Zubcevic fastställde slutresultatet 3-0 i slutminuterna.

 

Många ljuspunkter fanns i det blåvita laget, framförallt veteranen Erland Gandskog spelade en framträdande roll som uppsamlare och spelfördelare på mittfältet. Kawar Betkari övertygade åter i målet och svarade bl.a. för en viktig fantomräddning vid ställningen 2-0. Men en stor eloge till hela laget för en väl genomförd match.

 

Två matcher återstår innan sommaruppehållet. Nu på lördag borta mot Gransholms IF och på tisdag 30/6 kl 19.00 hemma mot Blosmtermåla IK.

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info