Hoppa till sidans innehåll

2-0 mot Blomstermåla

12 MAR 2017 11:37
IFK vann träningsmatchen mot seriekonkurrenten Blomstermåla IK på Mönsterås konstgräsplan med 2-0 efter en mållös första halvlek.
  • Skapad: 12 MAR 2017 11:37

För att vara en match mellan två division-V-lag spelades det överraskande bra fotboll av båda lagen. Både IFK och BIK med unga lag bemödade sig verkligen om att försöka spela boll, vilket borde löna sig i en framtid.

IFK hade om taktpinnen första delen av första halvlek, medan BIK hade övertaget andra delen innan paus. Målchanserna var dock få för båda lagen. Efter paus var IFK det bättre laget ju längre halvleken pågick, och till slut fick man också utdelning.

Efter schabbel i BIK-försvaret satte Anton Saveteg in ledningsmålet endast fem minuter före full tid, och strax efter punkterade Victor Ivarsson matchen definitivt med sitt 2-0-mål.

För IFK var det en liten revansch för i fjol då blävitt förlorade båda seriematcherna mot Blomstermåla med totalt 0-8....

I IFK var det ingen som föll ur ramen. Alla spelare visade god kämpaglöd och härlig inställning. Extra plus till mittbacken Erik Lampe.

På lördag kl 13.00 blir det match i Smålandscupen mot Ruda IF, som denna säsong är seriekonkurrent till IFK och har ett mycket bra lag.

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info