Hoppa till sidans innehåll

Thomas Lagström tränare i IFK

06 NOV 2014 13:56
IFK har gjort klart med ny tränare för säsongen 2015. Den som skall ansvara för den blåvita truppen i elitfyran nästa år blir Thomas "Lillis" Lagström.
  • Skapad: 06 NOV 2014 13:56

Thomas Lagström har mest gjort sig känd som en mycket duktig spelare i Oskarshamns AIK samt därutöver varit assisterande tränare i samma klubb. På senare år har "Lillis" varit tränare i bland annat Högsby IK och Timmernabbens IF. Han ser fram emot att ansvara för blåvitt, och hoppas på en bättre placering än det gångna året.

 

Tomas "Trollet" Gustavsson fortsätter som assisterande tränare för tredje året, och förhoppningsvis fortsätter även Christer Gustavsson som lagledare/materialförvaltare. Kanske kommer ytterligare någon till i ledarstaben.

 

IFK börjar träna igen onsdagen den 3 december kl 20.00 i Elajohallen. Då hoppas vi att spelartruppen har fått vila ut ordentligt efter en lång och tuff säsong som trots allt slutade lyckligt med förnyat kontrakt i elitfyran.

 

I samband med första träningen kommer det att hållas en spelarupptakt i Kamratgården kl 18.30, där "Lillis" presenterar sig själv och sina ideér samt upplägget i säsongen i stort.

 

Klart och bokat är att laget åker på tränings/weekendläger i Göteborg helgen 27-29 mars där också en match skall spelas.

 

Trettondagscupen, som IFK själva arrangerar, spelas som vanligt på trettondagen som är tisdagen den 6 januari.

 

Träningsmatcherna för 2015 är också spikade, och inleds mot nyblivna div-3-laget Högsby IK. På programmet står även ett annat division-3-lag Hvetlanda GIF samt Västerviks FF, Mönsterås GIF, Blomstermåla IK, Fågelfors IF och AFC.

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info