Hoppa till sidans innehåll

På vinnarspåret igen

24 AUG 2014 13:56
Efter tre förluster i serien är vi åter på vinnarspåret igen. Efter 8-3 seger mot Hultsfred under söndagen hoppas vi att det fina anfallsspelet och vinnarkänslan ska få stanna kvar länge.
  • Skapad: 24 AUG 2014 13:56

IFK började matchen bra, men det var Hultsfred som tog ledningen sedan vi stått och sovit på en frispark. Ahmed Q. kvitterade dock omgående efter en lång inspark från Carl. Strax därefter kom även ett ledningsmål då Kevin lyfte bollen i en snygg båge över målvakten och in i bortre burgaveln. HFK kvitterade dock på ett fint långskott. Men Kevin skulle på nytt ge de blåvita ledningen efter förarbeta av Ahmed Q. och nickskarv av Matej. Den sistnämnde skulle innan halvtidsvilan själv dunka in ett långskott i nättaket till 4-2.

 

Nickmål ser vi inte ofta men i början på andra halvan var det dags igen då Emil mötte en hörna klockrent med pannan. Snyggt! HFK gav nytt liv åt matchen med en reducering innan Edvin satte spiken i kistan med en vänstervrist - stolpe in. På slutet hann vi med ytterligare två mål, båda efter målvaktsreturer. Först Aidins dundersnygga klackspark och sedan ett andra mål för Emil.

 

Hela laget skötte sig bra, fast vi får nog skärpa till försvarsspelet från mittfält och hemåt till nästa helg då vi reser till Västervik.

Skribent: Rikard Hjalmarsson
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: This is a mailto link

Se all info