Hoppa till sidans innehåll

Motig uddamålsförlust

13 SEP 2015 17:43
En mycket bra första halva och en lång svettdrypande andra halva, gav en mycket snöplig uddamålsförlust i hemmamötet med Högsby IK.
  • Skapad: 13 SEP 2015 17:43

Ett IFK som saknadeflera spelare skulle visa sig stå emot bortalaget Högsby IK. Faktum är att vi ledde med 2-1 i paus trots ett tidigt baklängesmål. Vår kvittering kom genom självmål på en frispark från Bryan. Kevin oroade bortaförsvaret vid ett flertal tillfällen med sin snabbhet och med lite tur kunde det blivit minst ett mål. I stället skulle målmaskinen Alaa sätta 2-1 på ett kraftfullt genombrott.

Även första tio av andra halvlek såg hyggliga ut. Därefter föll vi längre och längre ned i banan. Och hade mindre och mindre ordnat passningsspel. Och naturligtvis var inte bortakillarna sena att kvittera. Som ett brev på posten -för lag som har det motigt - kom även 2-3 med 8-10 minuter kvar. Typiskt! Minst en poäng var vi värda. Med tröttkörda killar ( återigen dåligt med avbytare) hade vi inte energin att mobilisera något tryck för en kvittering.

Två matcher kvar och vi har tillsammans bestämt att göra ett försök att klättra en plats  uppåt innan tabellen summeras för säsongen.  Så kom och träna i veckan så ska vi ta skeppet i hamn.

Skribent: Rikard Hjalmarsson
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: This is a mailto link

Se all info