Hoppa till sidans innehåll

Måltorka i P02

01 JUN 2015 13:39
Det blev inte någon ny seger då våra IFK-killar åkte till Högsby för match i helgen. Och än en gång fick vi kliva mållösa av planen efter klara 3-0 i hemmafavör.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:19

Ja, säsongen har börjat trögt för våra blåvita fotbollslirare i P02. Bortsett från vinsten på Fredriksberg för två veckor sedan har vi haft det tufft. Även på Frövi i lördags började det segt. Högsby lade ett rejält tryck mot IFK-målet från start. Det dröjde i och för sig nästan tjugo minuter innan ledningsmålet, men vi hade knappt något spel på offensiv planhalva över huvud taget. Pressen bedarrade i slutet av första och vid ett par tillfällen kunde det ha blivit kvittering. Närmast var det vid två tillfällen då stressade hemmabackar nästan slog bollen i eget mål.

 

Andra halvlek såg något bättre ut ur blåvitt perspektiv. Försvarsspelet och kämpatakterna håller oss kvar i matchen, men i anfallsspelet finns det mer att ge. Närmast att näta var Johan, med ett skott strax över efter ett av få riktigt snygga anfall. Trots mycket bra målvaktsspel av Douglas trillade det in ytterligare två bollar under andra halvlek.

 

Vi får skaka av oss förlusten och ta nya tag. Nästa match spelas på söndag kl. 14 då Timmernabben/Mönsterås kommer till Kikebo.

Skribent: Rikard Hjalmarsson
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: This is a mailto link

Se all info