Hoppa till sidans innehåll

Dramatisk upplösning i V-vik

31 AUG 2014 10:10
Vid lördagens besök hos IFK Västervik - som vi slagit vid båda tillfällena tidigare i år - var frågan om vi skulle kunna slå seriens bästa lag en tredje gång. Trots ledning med kvarten kvar lyckades Västervik tyvärr vända på steken i slutet.
  • Skapad: 31 AUG 2014 10:10

Grabbarna gjorde en defensivt bra första halvlek då Västervik satte högsta fart från början. Vi låg rätt i positionsspelet och när någon "gick bort sig" fanns hjälp att få av alerta försvarare. Vi skapade inte några hetare chanser. Några långskott som inte resulterade med några mål. Däremot satte hemmalaget 1-0 efter att vi slarvat bort bollen vid ett eget inkast.

Under första delen av andra halvlek hade vi vår bästa period i  matchen. Vi fick tillbringa mer tid på V-viks planhalva och kvaliteten på målchanserna var vassare. Som alltid duktiga Muhanad tråcklade sig igenom hemmaförsvaret och placerade bollen i stolpen. Lyckligtvis resulterade det ändå i mål då Ahmed Q. påpassligt satte returen i nät. Några minuter senare hade vi gått från underläge till ledning då Kevin utnyttjade snabbheten på rätt sätt. Ett lågt vristskott från kantposition satt där det skulle i ena hörnet.

Västervik skulle dock vända på steken sista kvarten. Några av målen kan ses som lite "billiga", men faktum är att IFK:arna från V-vik bör ses som seriens bästa lag. Det var tufft för oss att stå emot på slutet. Men vi "skakade om" dem ordentligt även denna gång. Med samma spel nästa helg har vi goda chanser mot Fårbo FF på Kikebo.

Skribent: Rikard Hjalmarsson
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: This is a mailto link

Se all info