Hoppa till sidans innehåll

Åttonde segern i sista seriematchen

29 SEP 2014 08:29
Serien rundades av i helgen när IFK gästade Hultsfred och vann en svängig match med 4-3.
  • Skapad: 29 SEP 2014 08:29

Blåvitt tog tidigt ett spelmässigt och målmässigt grepp om matchen. Ernes höll sig framme vid motståndarmålet och stötte första bollen i nät. 0-2 kom efter halva första halvlek på hörna då Matej satte pannan till bollen (se bilden). Även ett tredje IFK-mål hanns med innan halvleken var över. Dagens stora framspelare - Kevin (tre målpass)- serverade Ahmed Shah som avslutade resolut.

 

Andra halvlek blev en aning rörig då det gula kortet visades upp vid ett par tillfällen. Följande 5-minuters utvisningar ställde till oreda i IFK-lägret och HFK var inte sena att utnyttja detta. Både 1-3 och 2-3 trillade in på kort tid och när hemmalaget fick en straff - som Amer räddade, men HFK satte returen - så var försprånget uppätet. Fem minuter innan slutet skulle dock "Kamraterna" avgöra genom debuterande Khaled. Precis som mot Gunnebo hade vi en extra växel i slutet på matchen vilket är imponerande.

 

När vi sammanfattar året slutar vi på fjärde plats i serien. Vi vinner åtta matcher och förlorar sju. Plusbetyg för att vi lyckades slå seriesegrarna två gånger av tre och ett litet minus att vi inte tog en enda poäng av nio möjliga mot Rödsle. Under serien har vi använt oss av hela 29 olika killar.

 

Säsongen avslutas med ytterligare några utomhusträningar, ett Världens Barnlopp i Kalmar och några träningsmatcher i 9-mannafotboll. Titta gärna i "kalendern" här på hemsidan.

 

Skribent: Rikard Hjalmarsson
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: This is a mailto link

Se all info